Copyright©  2010 Raitabike® Toate drepturile rezervate.
O raita cu
bicicleta
prin
shape
       INCHIRIEREA

Raitabike inchiriaza biciclete in Bucuresti si oriunde in tara. Bicicletele si restul echipamentului pot fi ridicate de la centrele noastre sau pot fi transportate (contra-cost) oriunde doreste clientul / grupul. Inchirierea poate fi facuta individual sau in grupuri organizate.

       EVENIMENTE

Raitabike organizeaza evenimente outdoor avand bicicleta in prim-plan,  team-building, incentive si tururi de oras (Bucuresti) cu ghid. Totodata, suntem partenerii unor firme de profil in organizare de asemenea evenimente atat in Bucuresti cat si in tara.

       SERVICE

Raitabike te ajuta sa te bucuri din plin de mersul pe bicicleta asigurandu-te ca starea tehnica a acesteia este ireprosabila. La centrele de inchiriere Raitabike specialistii nostri executa operatiuni de intretinere curenta si remedieri ale unor defectiuni la bicicletele proprii cat  si la cele personale.

       VANZARE SECOND-HAND

Raitabike ofera spre vanzare biciclete second-hand MTB Trek 3700 diverse marimi, intr-o stare tehnica foarte buna si la preturi de nerefuzat.          
       
       WINTER - PARK

Raitabike pune la dispozitie spatii proprii pentru depozitarea bicicletelor personale pe timpul iernii. In acest serviciu este inclusa o operatiune de curatare, gresare si reglare in asa  fel incat bicicleta  sa fie pregatita de functionare.

       ACCESORII

Raitabike asigura si accesorii pentru transportul si utilizarea bicicletelor in cele mai bune si sigure conditii.

       BICICLETE

Raitabike pune la dispozitia pasionatilor sau amatorilor de plimbare pe bicicleta un material tehnic de o calitate recunoscuta prin bicicletele marca Trek-USA, atat in varianta mountain-bike, cat si in varianta city cruiser, precum si echipamentul additional necesar.

Servicii