Copyright©  2010 Raitabike® Toate drepturile rezervate.
O raita cu
bicicleta
prin
shape
Termeni si conditii
A.        CONDITII DE INCHIRIERE
1.        Clientul inchiriaza echipamentul de la S.C.Excu Bike S.R.L. in urmatoarele conditii:
Intervalul orar de inchiriere pentru o zi este  10,30 AM - 20,00 PM. Echipamentul poate fi inchiriat pentru minim 2 ore.
2.        Echipamentul inchiriat va fi ridicat/returnat  dela/la centrul de inchiriere al S.C.Excu Bike S.R.L., sau in alt loc stabilit de cele dou parti contractante
3.        Echipamentul inchiriat va fi returnat la ora si data stabilite prin contractul de inchiriere. Intarzierea fara notificare prealabila a S.C.Excu Bike S.R.L. da dreptul acesteia sa perceapa o taxa de penalizare de 50 LEI plus valoarea corespunzatoare tarifului orar pentru perioada depasita.
4.        Echipamentul inchiriat este destinat agrementului, nu unor concursuri de performanta.
5.        Pe perioada de inchiriere chiriasul nu are voie sa intervina asupra starii tehnice  sau reglajelor echipamentului inchiriat.
6.        SC EXCU BIKE SRL are dreptul de a-si selecta clientii , nefiind obligata sa-si motiveze refuzul in cazul unei solicitari .

7.        Inchirierea Echipamentului se va face in baza unui contract de inchiriere , pentru intocmirea caruia este nevoie de un act de identitate valid . Pe toata perioada de inchiriere actul de identitate ( copie a acestuia ) va ramane la centrul de inchiriere

B.        REZERVARE, PLATA, ANULARE
8.        Rezervarea se poate face prin formularul on-line aflat pe site-ul www.raitabike.ro, sau prin e-mail la adresa office@raitabike.ro. In situatia in care clientul doreste inchirierea in ziua respectiva, va putea verifica telefonic disponibilitatea echipamentului dorit la nr.-ul 0731.006.005.
9.        Rezervarile facute cu mai mult de o saptamana in urma trebuie confirmate cu minim 48 ore inainte.
10.        Plata echipamentului inchiriat se face CASH , la inceputul perioadei de inchiriere, pentru toata perioada contractata.
11.        Varsta minima a unui client care doreste sa incheie un contract de inchiriere este de 15 ani. Clientii care nu indeplinesc aceasta conditie trebuie sa fie insotiti de un adult.
12.        Odata cu preluarea echipamentului inchiriat clientul trebuie sa citeasca si sa semneze contractul de inchiriere. La sfarsitul perioadei de inchiriere clientul va fi de accord cu achitarea contravalorii oricarei defectiuni care ii poate fi imputabila, sau pierderii totale sau partiale, petrecute in perioada de inchiriere.
13.        Pentru returnarea echipamentului inchiriat inainte de data si ora stabilite prin contractul de inchiriere, nu se va inapoia contravaloarea corespunzatoare perioadei ramase. 
   
C.        INCHIRIERE ECHIPAMENT
14.        Echipamentul inchiriat va fi folosit exclusiv de clientul, sau grupul de clienti din care acesta face parte.
15.        Clientul este obligat sa foloseasca echipamentul inchiriat in conditii de exploatare normala si sa evite lovirea, pierderea partiala sau totala a echipamentului inchiriat. In caz ca aceasta se intampla, Excu Bike S.R.L. va putea pretinde despagubirea la valoarea de piata a reparatiei sau a echipamentului (subansamblului) lipsa.
16.        Clientul este obligat sa-si asigure bicicleta cu dispozitivul anti-furt oridecateori o lasa nesupravegheata. Excu Bike S.R.L. pune la dispozitie un dispozitiv anti-furt pentru orice bicicleta inchiriata fara un tarif suplimentar.
17.        Echipamentul inchiriat ramane in proprietatea Excu Bike S.R.L. pe toata perioada de inchiriere.

D.        RESPONSABILITATI
18.        Clientul este deplin responsabil pentru incheierea oricarei asigurari care acopera riscurile ce pot aparea in perioada de inchiriere. Excu Bike S.R.L. nu este responsabila pentru ranirea, accidentarea, sau afectarea in vreun fel a clientului sau a unei terte persoane. Clientul are raspunderea integrala pentru daunele de orice natura (materiale, morale, fizice, etc.) provocate unei terte parti pe durata de valabilitate a contractului.
19.        La aparitia oricarei defectiuni survenite pe perioada derularii contractului, clientul are obligatia sa anunte telephonic centrul de inchirieri.
20.        Clientul si grupul din care acesta face parte trebuie sa respecte prevederile Codului Rutier Roman, precum si celelalte prevederi legale referitoare la deplasarea pe bicicleta in siguranta pe drumurile publice.